Oefening download 2022

Ontdek wat je ademhaling voor je kan betekenen

In deze tijd kun je wellicht wat extra ontspanning, rust of iets anders gebruiken. Met behulp van de adem oefening (8 min NL) die je hier kunt downloaden, kun je ontdekken wat je ademhaling nog meer voor je kan betekenen dan praktisch het afgeven van koolstofdioxide en opnemen van zuurstof. 

Voel je vrij deze pagina te delen met mensen waarvan je het gevoel hebt of denkt dat ze het goed kunnen gebruiken. Wil je zelf liever de Engelse versie, kijk dan hier. Ik ben benieuwd wat je ontdekt en ervaart voor, tijdens en na deze adem oefening. Wil je dit met me delen, graag! Gebruik daarvoor bijvoorbeeld onderstaande knop.

Deze oefening is ook een voorbeeld van wat we doen tijdens een één op één sessie, traject of groepsworkshop. 

Benieuwd naar wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: