PSYCH-K®

Overtuigingen en de invloed op je leven

PSYCH-K® is een eenvoudige effectieve methode waarmee je overtuigingen die je op dit moment belemmeren transformeert in overtuigingen die je ondersteunen. Dit doe je in je onderbewuste en de resultaten zie je terug in je dagelijkse leven. In je gedrag, emotioneel, mentaal en fysiek.

Bewust en onderbewust

Neurowetenschappelijke onderzoeken laten zien dat ongeveer 5 procent (vaak zelfs minder) van je doen en laten aangestuurd wordt door je bewuste brein. Je bewuste brein denkt eerst over dingen na. Daarnaast is er 95 procent dat onbewust je leven bepaalt… Deze automatische programma’s draaien op basis van overtuigingen en gewoontes die in je onderbewuste zijn voorgeprogrammeerd. Je kunt hierbij denken aan je veters strikken, reageren op kritiek, omgaan met succes of liefde, verslavingen. Deze onderbewuste programma’s zijn vaak geïnstalleerd in je vroege jeugd. Toen was je nog niet instaat bewust te kiezen wat je helpt en wat niet en heb je gedrag en gewoontes vaak overgenomen. Of je bent gedrag gaan ontwikkelen dat paste bij de talenten en de mogelijkheden die je toen had. Veel van deze programma’s zijn gelukkig erg helpend, andere dingen kunnen je mogelijk in meer of mindere mate belemmeren.

Dit herken je bijvoorbeeld aan het volgende. Je ervaart stress over een situatie of wilt bewust iets en toch lukt het telkens niet. Je ervaart weerstand, voelt spanning of angst. Dan is de kans groot dat je bewuste geest en de onderbewuste programma’s elkaar tegenwerken, waardoor het een uitdaging is je doel te bereiken. Oude overtuigingen, angsten en gedrag weerhouden je ervan het leven te leiden dat je wenst.

Wil je echt iets veranderen, ga dan naar je onderbewuste, in je lichaam, mentaal, emotioneel en je energie. Daar vind je de wortels van je belemmerende gedachten, overtuigingen, angsten en gedrag. Spoor ze op en vorm ze om naar overtuigingen die je juist wel ondersteunen. Je zult dan veranderingen in je leven ervaren die je vrijheid, energie en een helpende basis geven. Doordat je veranderingen aanbrengt in je onderbewuste gaan je bewuste en onderbewuste samenwerken en wordt het leven makkelijker.

Wat doet PSYCH-K®

PSYCH-K® is een proces dat deze onderbewuste programmering diep in ons systeem kan veranderen, zodat je bewuste en onderbewuste geest weer op één lijn komen. Op deze manier werken je onderbewuste en bewuste geest weer samen en zal je synchroniciteit gaan ervaren op die vlakken in je leven. De centrale vraag bij PSYCH-K® is, wat wil je wel? De verandering die je hierdoor maakt is zeer krachtig en blijvend omdat het nu verankerd is op onderbewust niveau.

Hoe zou het zijn om ook jouw negatieve gedachten en overtuigingen te her programmeren? Wat zou het je brengen? En waar sta je over een jaar of twee als je het niet zou doen?

Ga je mee op ontdekkingsreis? Het enige wat jij hoeft te doen, is besluiten dat je wilt veranderen en het avontuur aan te gaan!

Benieuwd naar wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: