Ervaringen

Eerder al hadden we positieve ervaringen met Linda in haar rol voor promovendi, en ik had ook veel interesse in haar cursus ademhaling welke ze organiseerde voor onze onderzoeksgroep. Het probleem was alleen om dit in mijn agenda in te passen. Gelukkig was Linda bereid om ook een persoonlijke training te verzorgen. Linda paste zich flexibel aan aan mijn overvolle agenda en is scherp om met de juiste frequentie een herhaalafspraak in te plannen om het resultaat te behalen. Top!

Het doel dat ik voor ogen had was spreken voor een groot publiek. Dat doe ik vaker in mijn rol, maar de combinatie ademhalen en spreken waren niet altijd op elkaar afgestemd. Met name bij de start van de presentatie, waar de spanning het hoogst is, loopt dat soms niet lekker. De basistechnieken ademhaling, welke Linda me in korte tijd aangeleerd heeft, zijn een hele openbaring. Eindelijk snap ik buikademhaling en door een aantal herhalende afspraken blijft het ook echt hangen. Tips komen met de juiste dosering per afspraak, ook over onder andere houding, wat enorm helpt.  Ook bij reguliere vergaderingen ben ik me veel bewuster. Het uiteindelijke resultaat is zeer geslaagd. Bij een recente keynote presentatie hielpen een paar ademhalingsoefeningen enorm om tot rust te komen en meteen krachtig van start te gaan met de presentatie. Ik ben dus erg te spreken over het rendement van de persoonlijke training, wat met een zeer beperkte tijdsinvestering behaald is!

Hoogleraar, Technische Universiteit Eindhoven

Linda has been my energy coach during the summer and in these final months of my PhD. She has guided me to rebuild my confidence and enjoy this life in a more relaxed way. I use the tools we worked with on a daily basis because it helps me to continue on my own journey and finish my PhD.
Since she has also been scientifically trained as an engineer and PhD (particularly in the robotics area), she has a unique approach combining both engineering logics and coaching. She understands my and most engineer’s way of thinking. So, sometimes we even discussed some engineering/physics analogies (laws of thermodynamics and the Newton’s laws of motion) on how to see and use the tools we worked with. First the concept/model, then my reality check. For me, it was so fun and very impactful.

Andy (37)

PhD candidate

Toen ik begon aan de sessies met Linda, had ik niet verwacht dat ik na enkele sessies al zoveel verschil zou merken. Aan het begin heb ik een doel geformuleerd waar ik graag aan zou willen werken. Linda kan goed analyseren, waardoor het doel dieper en concreter kon worden gemaakt. Iedere sessie luistert Linda aandachtig naar de successen en verbeter punten ten opzichte van het doel.

Samen formuleren we de punten waaraan gewerkt wordt tijdens de sessie. Op een respectvolle en positieve manier helpt Linda bij het behalen van de doelen. Na 3 sessies merk ik dat ik me beter voel en heb de tips en tools ontwikkeld voor de rest van mijn leven!

PhD student

Positive experience where I had the possibility to improve my focus, working harder for my goals, and consciously decrease useless daily activity (social media, procrastinating…).

The real result obtained is I quitted an online game I could never quit. Might be a coincidence but it happened recently and now I feel way more focused.

I would recommend to do at least couple sessions.  Also for Non-dutch speakers.

Fabio

PhD candidate

Ik was bij Linda omdat het echt even niet zo goed ging en ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Het was een idee van m’n moeder. We hebben een paar sessies gedaan en die hebben me echt heel erg geholpen. Linda nam me stap voor stap mee, ik voelde me veilig. Tijdens de sessie hebben we oefeningen gedaan die me nog steeds helpen. Als ik vragen had kreeg ik antwoord. Ook heb ik steeds afspraken gemaakt met mezelf (acties) om m’n doelen te oefenen. Die waren klein en overzichtelijk. Het was fijn om terug te komen, omdat we dan aan het werk gingen met waar ik de afgelopen tijd tegenaan gelopen was. Dan kon ik daarna weer verder. Ik weet nu beter wat ik nodig heb en hoe ik dat regel. Ik voel me nu echt veel beter, het is fijner op school en ik doe ook weer leuke dingen met m’n vriendinnen. Elke paar maanden wil ik terug om weer te werken met wat ik tegen ben gekomen.
Scholiere (16)

In maar 3 sessies met Linda hebben we een aantal problemen kunnen aanpakken waardoor ik een stuk meer plezier zowel tijdens mijn werk ervaar als daarbuiten. Door de juiste vragen te stellen weet Linda het onderliggende probleem duidelijk te krijgen wat vaak dieper zit dan je zelf aanvankelijk denkt. Daarbij creëert ze een prettige en open omgeving waarin het makkelijk is om over allerlei persoonlijke onderwerpen te praten en ze weet daarnaast ook op de juiste manier deze problemen aan te pakken. Ook geeft Linda je daarnaast nog tools mee waar je na de sessies zelf nog mee verder kan. Kortom, een zeer prettige en effectieve ervaring. Ik heb nu een basis waar ik jaren op vooruit kan!

PhD student (26)

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Het werken met Linda was doeltreffend.
Met haar ging ik de eerste sessie al diep omdat er een goede vertrouwensband was. Ik kreeg echt inzicht in de oorzaak van m’n gevoeligheden en wat ik eigenlijk nodig heb.
Ik voelde me op m’n gemak, gehoord en gezien. Ze legde helder uit wat we gingen doen en we liepen er stap voor stap doorheen. Als ik iets onduidelijk vond werd dit op een andere manier helder uitgelegd.
We hebben veel gevoeld, opgeruimd, dingen een plek gegeven.
Na de sessie was ik moe maar ook voldaan. Ik voel me meer ontspannen, ben rustiger en pak nu zaken op het werk en privé net anders aan, wat maakt dat het wat makkelijker gaat allemaal.

Marko (45)

Respectvol, warm, betrokken en zeer zorgvuldig, dat zijn de woorden die ik kan geven aan de behandelingen van Linda. Linda gaat altijd op zoek naar de beste manier van behandeling. Ze stemt dit met je af. De behandelingen zijn een fijne en mooie ervaring met verrassende inzichten. Zo heb ik wandelend over de hei een behandeling op afstand mogen ervaren. En ook dan weet Linda goed af te stemmen, in te zoomen en “op te ruimen”. Ze neemt je mee op een reis door je lichaam en geeft duidelijke woorden aan het proces wat gaande is. De ervaring die ik toen op dat moment had is voor mij een cadeau dat ik meer mensen gun. Linda bedankt voor wat al helder is geworden en ik kijk uit naar nieuwe inzichten die nog gaan komen.

Caroline

Ik kan deze training van harte aanbevelen omdat je met een korte tijdsinvestering veel leert over waar jouw kracht ligt en waar je valkuilen zitten, plus oefeningen om daar mee om te gaan en te werken aan rustiger, blijer jezelf mogen zijn!

Caroline

deelnemer training Ontdek je Kracht

The time spent with Linda proved to be very fruitful and pleasant. We discussed work related issues, like time management and organizational skills as well as personal topics such as meditation and being kinder to ourselves.

Her goal-oriented approach made it easier for me to focus on a single problem at the time. In our journey, she never tried to impose her view on me, instead, she pushed me towards introspection, guiding me in the identification of problems, finding my own answers, and offering tools to manage future issues.

Maurizio (26)

PhD candidate

Ik ging naar Linda omdat ik merkte dat ik erg worstelde met hoe ik mezelf positioneerde in mijn werk: ik doe multidisciplinair onderzoek en daardoor hang ik tussen meerdere vakgebieden en pas ik nergens echt bij. Ik vond dat lastig; je hebt sterke schouders nodig om die multidisciplinaire last te kunnen dragen en ik had lang niet altijd het gevoel dat de mijne dat konden. Daarnaast was er veel veranderd in mijn leven de afgelopen maanden: ik ben net moeder geworden. Ook dat ging gepaard met de nodige onzekerheden.

Zonder precies te weten wat me te wachten stond ben ik op advies van mijn baas begonnen bij Linda. Wat ontzettend leuk en fijn was dat! Linda is allereerst een prettig mens bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Daarnaast is haar aanpak heel direct; de problemen die je hebt, worden niet ellenlang besproken, maar worden omgevormd tot overtuigingen die je wel over jezelf wil hebben. Dat is erg oplossingsgericht en als ingenieur houd ik daarvan. Ik begrijp niet altijd hoe het werkt en hoe ze het doet, maar dat is naar mijn mening totaal niet relevant. Ik weet namelijk wel dat het werkt! We hebben in een relatief korte tijd veel aan kunnen pakken, wat ervoor gezorgd heeft dat ik nu weer lekker in mijn vel zit en daar heeft Linda een groot aandeel in gehad.

PhD student

I started my coaching sessions with Linda while I was in a very low energy mode, and after only three sessions, I already feel great! Linda is a great listener and observer. She always carefully listens to my stories and notes what needs to be worked. The sessions involved physical exercises as well. In the beginning, I could not understand the point of those physical actions, but as we repeated them, I got used to them, and step by step, I started to enjoy them. Linda also helped me to know myself better, understand the aspects that need to be improved in me, and how to work on them. All in all, I enjoyed our sessions; they were relaxing, fun, and always charged me with a lot of positive energy. Although I am ready to go now, I am sure I will miss those nice sessions I had with Linda!

PhD/dr.ir. (32)

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

M’n dochter werkt met Linda en ik ben bij bijna elke sessie aanwezig geweest. Ik merk de verandering die ze door gaat. Ik ben super trots dat ze het aan is gegaan. Linda begeleidt haar fijn, heel rustig legt ze uit wat we gaan doen, beantwoordt ze vragen van m’n dochter en mij en werken we naar de doelen die m’n dochter heeft. Ze helpt haar echt ervaren dat ze de touwtjes zelf in handen heeft. Ze staat nu weer op haar eigen benen, vertrouwt zichzelf meer en meer en doet weer leuke dingen. Het gaat sinds lange tijd weer hartstikke goed met haar. Zo fijn om te zien. Ook voor mij heeft het veel gebracht. Ik heb zelf een sessie met Linda gedaan, deed echt inzicht op in wat ik echt nodig had, weet nu hoe belangrijk het is voor mezelf te zorgen en hoe ik dat doe praktisch en in energie. Ik voel me meer ontspannen, leg dingen makkelijker naast me neer. Ik kies nu vaker eerst voor mezelf en zorg vanuit m’n vollere emmer voor de ander. Dat is zo’n verschil, dat voelt heel goed.

José (50)

Het was een mooie reis met fijne oefeningen en handvatten. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht.

Corrie

deelnemer training Ontdek je Kracht

Onze dochter Madelief gaat als een stuiterbal door het leven. Eenmaal bij Linda zie je haar letterlijk landen. “Lieve Linda” is het voor Madelief. Met weinig woorden zoomt Linda in op Madelief. En de rust daalt in het lijfje. Ze schoont Madelief waardoor ze weer kan voelen en benoemen wat haar goed doet. De kracht van Linda is om op kind niveau aan te sluiten en vandaaruit de behandeling te geven. Madelief is dol op Linda en zou haar graag elke week wel willen zien. Na een behandeling van Linda merken we dat Madelief rustiger is, opgewekter en veel meer 1 geheel.
Linda bedankt voor je liefdevolle manier van werken met onze dochter.

Wilberth

De sessies die ik bij en met Linda heb gehad zou ik veel mensen om me heen gunnen. Linda vraagt, verduidelijkt, geeft soms verrassende voorbeelden in heldere begrijpelijke taal en neemt je mee op je eigen reis naar binnen en van daaruit weer naar buiten. En dat op een manier die past bij jou, op een manier die past bij de situatie. Bijvoorbeeld wandelend in de natuur. Linda is laagdrempelig en zorgvuldig afgestemd; het was voor mij heel makkelijk en vertrouwd om veel te vertellen, zelfs dingen die ik normaal eigenlijk nooit deel. Vanuit die openheid mocht Linda dichtbij komen en heeft ze me veel geleerd. Naast inzicht heb ik bruikbare handvatten & tips meegekregen. Hoe kun je nog meer naar een situatie kijken, vanuit een groter perspectief bijvoorbeeld en met gebruik van beelden in plaats van (ingewikkelde) woorden. En vooral; hoe kan ik zélf zorgen dat ik rustig(er) en blij(er) word, hoe doe ik dat nou, mezelf een healing of energetische knuffel geven. Dat allemaal op een heldere, begrijpelijke en respectvolle manier, zodat ik sowieso het gevoel had zelf aan het roer te zitten én me tegelijkertijd door Linda gesteund voelde. Dit laatste zeker ook door haar nazorg; hoe is het de dag na de behandeling? Heb je nog iets nodig? Kortom, de behandelingen van Linda waren voor mij waardevol en helpend, ik ging altijd rustiger en vaak opgelucht naar huis, compleet met een voorraad tools om zelf aan de slag te kunnen. Dank je wel Linda!

Anita

Dankzij de goede hulp van Linda kreeg ik tijdens de (energetische) sessies wat broodnodige rust terug in m’n lichaam. Ze gaf me tools, zoals ‘aandacht naar de voeten!’ waarmee ik de aandacht elders kon zetten dan de druk/pijn die ik ervaar. Maar ook kreeg ik inzichten door middel van de therapie om te begrijpen wat er gebeurt, waardoor ik reageer zoals ik reageer. In combinatie met energiewerk gaf een sessie mij weer een flinke dosis balans. En die balans zorgde voor de rust. Dat hielp me stappen vooruit uit een complexe periode.
Die periode kenmerkte zich vooral in het zoeken naar balans tussen het mentale en fysieke (en in zekere zin ook het spirituele). Simpel gezegd, ik luisterde totaal niet naar de signalen van mijn lichaam, terwijl het zat te schreeuwen om aandacht. Het zat helemaal op slot en ik hoopte constant op een rush adrenaline die de pijntjes zou verzachten. Dat lukte niet meer op een gegeven moment, omdat ik daar te vaak gebruik van had gemaakt. En dat dit niet meer gebeurde, daar begreep ik he-le-maal niks van. Ik was dus constant op zoek naar rust, naar balans. Gelukkig kwam er hulp die er voor zorgde dat ik er geleidelijk aan wat van ging begrijpen.
Inmiddels meer bewust van m’n lichaam en ook hoe ik de rust krijg die ik zoek.

Ricardo (29)

Linda heeft me een behandeling gegeven, ik wilde graag beter kunnen slapen en meer rust in mezelf krijgen. Ze heeft m’n systeem flink opgeschoond, zoals ik dat zelf noem. Tijdens de behandeling voelde ik verschil in temperatuur in m’n lichaam, eerder was ik me daar minder bewust van. Ik heb het als heel prettig, bijzonder en respectvol ervaren. Het heeft me een rustig en opgeruimd gevoel gegeven.

Esther

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: