Ervaringen

M’n dochter werkt met Linda en ik ben bij bijna elke sessie aanwezig geweest. Ik merk de verandering die ze door gaat. Ik ben super trots dat ze het aan is gegaan. Linda begeleidt haar fijn, heel rustig legt ze uit wat we gaan doen, beantwoordt ze vragen van m’n dochter en mij en werken we naar de doelen die m’n dochter heeft. Ze helpt haar echt ervaren dat ze de touwtjes zelf in handen heeft. Ze staat nu weer op haar eigen benen, vertrouwt zichzelf meer en meer en doet weer leuke dingen. Het gaat sinds lange tijd weer hartstikke goed met haar. Zo fijn om te zien. Ook voor mij heeft het veel gebracht. Ik heb zelf een sessie met Linda gedaan, deed echt inzicht op in wat ik echt nodig had, weet nu hoe belangrijk het is voor mezelf te zorgen en hoe ik dat doe praktisch en in energie. Ik voel me meer ontspannen, leg dingen makkelijker naast me neer. Ik kies nu vaker eerst voor mezelf en zorg vanuit m’n vollere emmer voor de ander. Dat is zo’n verschil, dat voelt heel goed.

José (50)

Respectvol, warm, betrokken en zeer zorgvuldig, dat zijn de woorden die ik kan geven aan de behandelingen van Linda. Linda gaat altijd op zoek naar de beste manier van behandeling. Ze stemt dit met je af. De behandelingen zijn een fijne en mooie ervaring met verrassende inzichten. Zo heb ik wandelend over de hei een behandeling op afstand mogen ervaren. En ook dan weet Linda goed af te stemmen, in te zoomen en “op te ruimen”. Ze neemt je mee op een reis door je lichaam en geeft duidelijke woorden aan het proces wat gaande is. De ervaring die ik toen op dat moment had is voor mij een cadeau dat ik meer mensen gun. Linda bedankt voor wat al helder is geworden en ik kijk uit naar nieuwe inzichten die nog gaan komen.

Caroline

Linda heeft me een behandeling gegeven, ik wilde graag beter kunnen slapen en meer rust in mezelf krijgen. Ze heeft m’n systeem flink opgeschoond, zoals ik dat zelf noem. Tijdens de behandeling voelde ik verschil in temperatuur in m’n lichaam, eerder was ik me daar minder bewust van. Ik heb het als heel prettig, bijzonder en respectvol ervaren. Het heeft me een rustig en opgeruimd gevoel gegeven.

Esther

Dankzij de goede hulp van Linda kreeg ik tijdens de (energetische) sessies wat broodnodige rust terug in m’n lichaam. Ze gaf me tools, zoals ‘aandacht naar de voeten!’ waarmee ik de aandacht elders kon zetten dan de druk/pijn die ik ervaar. Maar ook kreeg ik inzichten door middel van de therapie om te begrijpen wat er gebeurt, waardoor ik reageer zoals ik reageer. In combinatie met energiewerk gaf een sessie mij weer een flinke dosis balans. En die balans zorgde voor de rust. Dat hielp me stappen vooruit uit een complexe periode.
Die periode kenmerkte zich vooral in het zoeken naar balans tussen het mentale en fysieke (en in zekere zin ook het spirituele). Simpel gezegd, ik luisterde totaal niet naar de signalen van mijn lichaam, terwijl het zat te schreeuwen om aandacht. Het zat helemaal op slot en ik hoopte constant op een rush adrenaline die de pijntjes zou verzachten. Dat lukte niet meer op een gegeven moment, omdat ik daar te vaak gebruik van had gemaakt. En dat dit niet meer gebeurde, daar begreep ik he-le-maal niks van. Ik was dus constant op zoek naar rust, naar balans. Gelukkig kwam er hulp die er voor zorgde dat ik er geleidelijk aan wat van ging begrijpen. 
Inmiddels meer bewust van m’n lichaam en ook hoe ik de rust krijg die ik zoek.

Ricardo

Ik was bij Linda omdat het echt even niet zo goed ging en ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Het was een idee van m’n moeder. We hebben een paar sessies gedaan en die hebben me echt heel erg geholpen. Linda nam me stap voor stap mee, ik voelde me veilig. Tijdens de sessie hebben we oefeningen gedaan die me nog steeds helpen. Als ik vragen had kreeg ik antwoord. Ook heb ik steeds afspraken gemaakt met mezelf (acties) om m’n doelen te oefenen. Die waren klein en overzichtelijk. Het was fijn om terug te komen, omdat we dan aan het werk gingen met waar ik de afgelopen tijd tegenaan gelopen was. Dan kon ik daarna weer verder. Ik weet nu beter wat ik nodig heb en hoe ik dat regel. Ik voel me nu echt veel beter, het is fijner op school en ik doe ook weer leuke dingen met m’n vriendinnen. Elke paar maanden wil ik terug om weer te werken met wat ik tegen ben gekomen.

Scholiere (16)

Onze dochter Madelief gaat als een stuiterbal door het leven. Eenmaal bij Linda zie je haar letterlijk landen. “Lieve Linda” is het voor Madelief. Met weinig woorden zoomt Linda in op Madelief. En de rust daalt in het lijfje. Ze schoont Madelief waardoor ze weer kan voelen en benoemen wat haar goed doet. De kracht van Linda is om op kind niveau aan te sluiten en vandaaruit de behandeling te geven. Madelief is dol op Linda en zou haar graag elke week wel willen zien. Na een behandeling van Linda merken we dat Madelief rustiger is, opgewekter en veel meer 1 geheel.
Linda bedankt voor je liefdevolle manier van werken met onze dochter.

Wilberth

De sessies die ik bij en met Linda heb gehad zou ik veel mensen om me heen gunnen. Linda vraagt, verduidelijkt, geeft soms verrassende voorbeelden in heldere begrijpelijke taal en neemt je mee op je eigen reis naar binnen en van daaruit weer naar buiten. En dat op een manier die past bij jou, op een manier die past bij de situatie. Bijvoorbeeld wandelend in de natuur. Linda is laagdrempelig en zorgvuldig afgestemd; het was voor mij heel makkelijk en vertrouwd om veel te vertellen, zelfs dingen die ik normaal eigenlijk nooit deel. Vanuit die openheid mocht Linda dichtbij komen en heeft ze me veel geleerd. Naast inzicht heb ik bruikbare handvatten & tips meegekregen. Hoe kun je nog meer naar een situatie kijken, vanuit een groter perspectief bijvoorbeeld en met gebruik van beelden in plaats van (ingewikkelde) woorden. En vooral; hoe kan ik zélf zorgen dat ik rustig(er) en blij(er) word, hoe doe ik dat nou, mezelf een healing of energetische knuffel geven. Dat allemaal op een heldere, begrijpelijke en respectvolle manier, zodat ik sowieso het gevoel had zelf aan het roer te zitten én me tegelijkertijd door Linda gesteund voelde. Dit laatste zeker ook door haar nazorg; hoe is het de dag na de behandeling? Heb je nog iets nodig? Kortom, de behandelingen van Linda waren voor mij waardevol en helpend, ik ging altijd rustiger en vaak opgelucht naar huis, compleet met een voorraad tools om zelf aan de slag te kunnen. Dank je wel Linda!

Anita

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: