Trainingen

Trainingen zijn bedoeld voor groepen al dan niet binnen een organisatie, waarbij iedereen werkt aan z’n eigen vraag en doel. Een belangrijk onderdeel van de trainingen is het delen. Waarin je als deelnemer jezelf laat zien en laat horen en je ook de ander mag zien en horen. Dit geeft vaak een verdieping, verheldering en verbreding van je eigen proces.

Kampvuur_Leef_en_Lief_Firekeeper_Academy_20230927_640x427

Kampvuurcirkels

Leer luisteren naar wat er leeft in jou

Wil je leren luisteren naar wat er in je leeft en daar een stem aan gaan geven? Wil je leren horen wat er leeft in de ander? Kom dan naar de kampvuurcirkel. Twee keer per maand komen we samen, met een kleine vaste groep, rond een brandende kaars of kampvuur en gaan we dit samen ontdekken.
Deze training geef ik vanuit de Firekeeper Academy

Leef-en-Lief-Ontdek-je-adem-training

Ontdek je Adem

verken de effecten en invloed

Enig idee welke invloed adem op je leven en je vitaliteit heeft?
En welke invloed jij op je adem kunt hebben?
Ontdek hoe jij jouw adem kunt beïnvloeden en welk effect dit op jou heeft.
Verken met een kennismakings- of verdiepingstraining.

Kampvuur_Leef_en_Lief_Firekeeper_Academy_20230927_640x427

Kampvuurcirkels voor hoogbegaafden - hybride

samen zijn met mensen met een zelfde bedrading

Wil je leren luisteren naar wat er in je leeft en daar een stem aan gaan geven? Wil je leren horen wat er leeft in de ander? Verkennen hoe je kunt afdalen van je sterke mind naar je lijf? Kom dan naar de kampvuurcirkel. Twee keer per maand komen we samen, op locatie afgewisseld met online, met een kleine vaste groep, rond een brandende kaars of kampvuur en gaan we dit samen ontdekken. 
Deze training geef ik vanuit de Firekeeper Academy

Training_op_verzoek_Linda_van_den_Bedem

Training op verzoek

Mocht je als organisatie een specifieke vraag hebben waar je van vermoed dat ik daar bij kan helpen, laten we dan samen verkennen. Zo begeleiden een docent en ik bij de Fontys Hogeschool intervisie en geven we persoonlijk leiderschap training aan staf. Met de intentie, dat als zij het voorleven, de studenten volgen. Voor deze en andere mogelijkheden: