Trainingen

Trainingen zijn bedoeld voor groepen al dan niet binnen een organisatie, waarbij iedereen werkt aan z’n eigen vraag en doel. Een belangrijk onderdeel van de trainingen is het delen. Waarin je als deelnemer jezelf laat zien en laat horen en je ook de ander mag zien en horen. Dit geeft vaak een verdieping, verheldering en verbreding van je eigen proces.

Kampvuurcirkels_logo_Firekeeper_Academy_Leef_en_Lief_20240124

Kampvuurcirkels

leer luisteren naar wat er leeft in jou

Wil je leren luisteren naar wat er in je leeft en daar een stem aan gaan geven? Wil je leren horen wat er leeft in de ander? Kom dan naar de kampvuurcirkels. Twee keer per maand komen we samen, met een kleine groep, rond een brandende kaars of kampvuur. Zowel voor individuen als organisaties. Nu met open zomeravond kampvuurcirkels, in oktober starten (liefst) twee vaste groepen.
De kampvuurcirkels zijn geworteld in de Firekeeper Academy

Leef-en-Lief-Ontdek-je-adem-training

Ontdek je Adem

verken de effecten en invloed

Enig idee welke invloed adem op je leven en je vitaliteit heeft?
En welke invloed jij op je adem kunt hebben?
Ontdek hoe jij jouw adem kunt beïnvloeden en welk effect dit op jou heeft.
Verken met een kennismakings- of verdiepingstraining.

Pionierswerk_logo_Firekeeper_Academy

Pionierswerk

voor teams en organisaties die pionieren

Tijdens Pionierswerk ga je aan de slag met de vraag van je team of organisatie, zoals: wat is onze droom, hoe bouwen we aan veiligheid, vertrouwen en verbinding? Hoe werken we samen in alles wat in en om ons heen beweegt? Het gaat om het ervaren. Zodat deze vaardigheden ook meegenomen kunnen worden in het dagelijkse leven om samen te vliegen. We werken daarbij met de natuur als inspiratie. Omdat de natuur van nature samenwerkt bij pionieren, met ieder op zijn/haar eigen plek.
Benieuwd? Klik en je mailt met de Firekeeper Academy.  

Training_op_verzoek_Linda_van_den_Bedem

Training op verzoek

Voor teams en organisaties

Mocht je als team of organisatie een specifieke vraag hebben waar je van vermoed dat ik daar bij kan helpen, laten we dan samen verkennen. Zo begeleidden een docent en ik bij de Fontys Hogeschool intervisie en gaven we persoonlijk leiderschap training aan staf. Met de intentie, dat als zij het voorleven, de studenten volgen. Voor deze en andere mogelijkheden: