Over Linda

Voorstellen-Linda

Mijn naam is

Linda van den Bedem

Energiecoach

Ik geloof in de kracht van mensen. Mensen die leven met passie vanuit hun talent, laten dat zien met hun stralende ogen. Zij (kunnen) zijn wie zij zijn en dragen van daaruit bij aan de wereld. Mijn passie is mensen helpen hun passie en talent te (gaan) leven. Samen ruimte creëren om te experimenteren met de kwaliteit en energie die we ontdekken. Vanuit je fundament, dat is je basis. Leef en lief wie je bent. Ook nu.

Ik wil bijdragen aan een mooiere wereld, al een tijd. Tijdens mijn opleiding werktuigbouw en promotie vond ik het ontwarren van complexe problemen en passende oplossingen verzinnen voor eindgebruikers leuk. Tegelijkertijd was m’n hoofd altijd aan, niet altijd even prettig wil ik je wel vertellen. Ik was een wandelend hoofd. Mijn ontdekkingstocht begon daar echt, soms alleen en vaker samen.

Sinds een aantal jaar ervaar ik een heuse honger naar snappen waarom ik werk zoals ik werk en wie ik ben in mijn kern. Ik begon mezelf vragen te stellen als: waarom reageer ik vanuit stress anders dan vanuit ontspanning? Wat gebeurt er onbewust en hoe is dit ontstaan? Kan ik hier eigenlijk iets aan doen? Hoe komt het dat we maar zo’n 8% van onze hersencapaciteit bewust gebruikt? Wat gebeurt er met de overige 92%? Wat wil mijn lijf me vertellen? Welke spreekwoorden hebben we allemaal die iets zeggen over je lijf? Wat is eigenlijk mijn talent?

Ik ben me nog meer gaan verdiepen en ontwikkelen in energiewerk, de taal van het lichaam, persoonlijkheidspatronen (ook wel karakterstructuren en maskers genoemd) en bewustzijn en liet me leiden door mijn intuïtie. Ik wil dingen snappen en heb verschillende opleidingen en workshops gevolgd, daarnaast lees ik stapels boeken. Mijn intervisiegenoten en ik ontmoeten elkaar maandelijks. Dagelijks breng ik theorie in de praktijk en leer elke keer weer. Voor mezelf en met anderen. Ik voel ruimte in mijn hart, een bruis in mijn lijf en heel veel energie. Ik zie mensen met sterretjes in hun ogen. Dat is zo fijn, daar geniet ik enorm van! Ik voel me dankbaar dat ik mensen mag helpen ruimte te creëren, zodat ze ook hun passie en talent ontdekken en vormgeven.

Mijn talent en fundament

Combineren van hart en hoofd, gevoel en ratio

Afstemmen op jou, op wat jij nodig hebt

Zien van patronen, ontwarren van je vraag

Verbinden van werelden en vinden van oplossingen

Vertrouwen

Respect

Openheid

Integriteit

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: