Over Linda

Linda-van-den-Bedem-Leef-en-Lief-20220420-portrait

Mijn naam is

Linda van den Bedem

Coach persoonlijk leiderschap en ademtrainer

Kracht en energie

Ik geloof in de kracht van mensen. De energie die vrijkomt als je vanuit jezelf, je eigen basis, je talent in gaat zetten is enorm. Dat zie jij, dat voel jij, ik ook en dat vind ik fantastisch. Daarom houd ik zo van dit vak.

Goud

Een rode draad in mijn carrière is dat ik heel graag mensen help hun problemen zo eenvoudig, effectief en waardevol mogelijk op te lossen. Daarbij is mijn doel dat jij, vanuit jouw basis, met vertrouwen en plezier je ‘ding’ kunt doen en je talent in kunt zetten. Daarin zit het goud voor jouzelf en voor je omgeving.

Mijn pad

Dit deed ik eerst van buiten met technische hulpmiddelen als robots, waarmee ik begon ik tijdens mijn promotie binnen Werktuigbouwkunde, aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Daarna had ik verschillende rollen als projectleider en functieontwikkelaar in verschillende werelden: bij bedrijven als Mars, Philips en daarna in de langdurende gehandicaptenzorg. De hulpmiddelen in deze werelden waren onder andere scheerapparaten, apps en robots. Toch liep ik hierop leeg en dat maakte dat ik op zoek ging naar een waardevolle oplossing.

Op mijn pad beweeg ik, sinds 2004 en met een grote versnelling sinds 2017, van buiten naar binnen, van een ‘wandelend hoofd’ naar meer hart gecentreerd en in contact met m’n lijf. Om daar te komen heb ik vaak in de spiegel gekeken (met dank aan mijn omgeving), verschillende opleidingen en workshops gevolgd en samengewerkt met een aantal coaches. En misschien wel het belangrijkste: gekozen om mijn hart te volgen en mijn basis te versterken. Ik geniet van samenwerken met mensen om belemmeringen als angst en stress op te sporen en hen te begeleiden bij het omvormen daarvan. Zodat ook zij weer hun basis voelen in zichzelf en daarop bouwen en vertrouwen. Zo’n basis geeft rust, energie en vrijheid om je talent te ontwikkelen en met plezier lekker ‘je ding’ te kunnen doen en jezelf te zijn. Op alle vlakken in je leven. Heerlijk vind ik dat. Vandaar: leef en lief wie je bent.

Mijn talent en fundament

Combineren van hart en hoofd, gevoel en ratio

Afstemmen op jou, op wat jij nodig hebt

Ontwarren, structureren, analyseren, zien van patronen

Verbinden van werelden en vinden van oplossingen

Ontdekken van je vuur

Liefde

Vertrouwen

Respect

Energie

Vrijheid

Verbinding

Aanvullend in beeld en geluid

De Nieuws BV op radio 1, maandag 8-8-2022

Super leuk en een tikje spannend… in Hilversum in een radio 1 studio waren Natasja Gibbs en ik in gesprek bij De Nieuws BV: waarin we terugblikten op mijn tedX talk over mijn robot Sofie in 2013, in het kader van een nieuwe TedX Women editie eind dit jaar.
We spraken over het leven van Sofie (de operatierobot die ik ontwikkelde aan de Eindhoven University of Technology bij Maarten Steinbuch in de groep) en mijn eigen leven van toen tot nu. Hoe fijn vond ik het ook te vertellen over mijn drive en verlangen vanuit Leef en Lief de wereld mooier te maken, door mensen te begeleiden bij het (her)vinden van hun basis om van daaruit in vrijheid hun talent en energie te leven. Op alle vlakken.

Talk bij TedX Amsterdam Women in 2013

In 2013 stond ik op het podium bij TedX Amsterdam Women om te vertellen over mijn reis met Sofie en welke veranderingen zij in m’n leven bracht. Kijk het filmpje (EN) hieronder als je benieuwd bent.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: