Over Linda

Wie ben ik

Sinds een aantal jaren volg ik opleidingen en workshops op het gebied van energiewerk, maak ik hier dankbaar gebruik van in het werk op mezelf en met anderen (altijd met toestemming), ben ik deel van een maandelijkse intervisie groep, lees ik stapels boeken en struin het internet af. Als ik met dit energiewerk bezig ben voel ik ruimte in mijn hart en in mijn borst, een bruis in mijn lijf en een honger naar elke keer meer kennis en ervaring. De basis voor mijn energiewerk heb ik gelegd tijdens mijn opleiding tot Geestelijk Heelkunde Therapeut, bij Heremitage in de bijbehorende 3 in 1 jaar hbo beroepsopleiding.

Ik hou ervan complexe problemen te ontrafelen en met simpel toe te passen oplossingen te komen, zodat je er zelf mee uit de voeten kunt. Ik vind het inspirerend mensen te zien die groeien, weer eigen regie hebben, zelfvoorzienend zijn, sterretjes in hun ogen hebben, hun missie leven, op eigen benen staan en een hart hebben dat zingt. Daar word ik warm van.

Ik heb inmiddels met verschillende mensen samengewerkt, ik leer elke dag bij in praktijk en theorie, mijn toolset breidt uit en daar geniet ik van! Ook omdat ik ervan overtuigd ben dat je een ander pas van dienst kunt zijn als je er zelf (doorheen) bent geweest. Ik ben en blijf bezig met het ontwikkelen van mezelf, omdat ik het een boeiende reis vind en het me steeds meer vrijheid geeft. Die reis maak ik zelf en regelmatig gaat er iemand mee van van mijn vrienden, familie en af en toe een therapeut of coach.

Mijn visie

Zelfredzaamheid

Ik stel je mijn kunnen ter beschikking zodat jij de teugels in handen krijgt en hebt om zelf je richting en snelheid te bepalen. Hierin zullen we als team optrekken. Als jij jezelf eigenaar voelt van je ontwikkelpunt, zal het makkelijker voor je zijn er iets aan te doen en resultaat te behalen.

 

Inzicht

De eerste stap naar verandering is inzicht in je pijn, als je begrijpt helpt dat om in beweging te komen. Jij bent de eigenaar, ik kan je helpen met de beweging. Ik doe dit met eenvoudige oplossingen die makkelijk toe te passen zijn. Dat maakt de kans het grootst dat je het ook daadwerkelijk doet.

Oorzaak aanpakken

Het ‘probleem’ waar je nu mee aan de slag wilt, heeft een oorzaak. We gaan aan het werk om de oorzaak te vinden en op te lossen, pleisters plakken heb je waarschijnlijk al genoeg gedaan. Die oorzaak is vaak te herleiden tot een traumatische ervaring in je (minder verre) verleden..

Effecten

Je zult effecten van het traject tegen gaan komen op je verschillende ‘afdelingen’, mogelijk word je zelfs verrast!

Mijn kracht

Zoeken tot de oorzaak gevonden is, op een respectvolle manier

Ontrafelen van een complex probleem tot iets relatief simpels

Vinden en uitleggen van een simpele en praktisch uit te voeren oplossing die bij jou past

Afstemmen op jou

Zichtbaar maken van de effecten door samen een (meetbaar) doel af te spreken

Hebben van verschillende methodes en instrumenten

Open, ‘nieuwsgierig’, ruimdenkend, analytisch, liefdevol, leergierig, hart-hoofd verbinding

In verbinding met mijn hart en hoofd