Ontdek je adem

Leef-en-Lief-ontdek-je-adem-training

Je adem heeft invloed op je leven en jij kunt je adem beïnvloeden. Je adem heeft invloed op je vitaliteit, op je mentale, fysieke, emotionele gezondheid en de energie die je ervaart.

Ben je benieuwd naar inzicht over de invloed van jouw adem op jouw leven en hoe je dit kunt beïnvloeden? Ik bied hiervoor twee trainingen aan op basis van Het Nieuwe Ademwerk® om mensen stap voor stap heel concreet mee te nemen. Het Nieuwe Ademwerk® biedt een systematische aanpak om, na een periode met regelmatig oefenen, een laag en rustig adempatroon in rust over te houden en een volledig adempatroon bij inspanning.

 Interactieve ervaringstrainingen voor organisaties, waarbij de deelnemers inzicht krijgen in het effect van adem en eerste stappen te zetten om hun adem te beïnvloeden.

Een kennismakingstraining: in 1,5 uur neem ik de 10-20 deelnemers mee in een ontdekkingsreis van hun adem op basis van Beter ademen®. Deze training is een startpunt waarin de deelnemers ervaren wat adem hen brengt en of zij eventueel een vervolg wensen.

Een verdiepingstraining: in 3×1,5 uur om de 2 weken, neem ik 5 deelnemers mee in een verdieping van het Het Nieuwe Ademwerk® met de intentie om dit te integreren in hun leven en in het dagelijkse leven te ontdekken wat dit oplevert.

Na afloop van beide trainingen bestaat de mogelijkheid voor de gemotiveerde deelnemer een persoonlijk coachgesprek (0,5 uur) via Microsoft Teams te plannen voor het bespreken van vragen en een eventueel vervolg.

Voor de deelnemer

Na afloop van deze trainingen heb je

 1. meer inzicht in jezelf
 2. een start gemaakt met anders kijken naar je adem en voor de verdiepingstraining tijd gehad dit Nieuwe Ademwerk te integreren
 3. de kans en mogelijkheid je adempatroon te verbeteren
 4. concrete afspraken met jezelf gemaakt
 5. een fijn samenzijn met collega’s gehad.

Voor de organisatie

Praktisch

 • Aantal deelnemers: kennismakingstraining 10-20, verdiepingstraining 5.
 • Datum: In overleg in te plannen.
 • Locatie: Op locatie.
 • De trainer: Linda van den Bedem.

Deze trainingen zijn inclusief

 • Voorbereidende werkzaamheden.
 • Uitvoering van de workshop door 1 persoon.
 • Voor de gemotiveerde deelnemers een persoonlijk online coachgesprek (0,5 uur) per deelnemer na afloop.
 • Bedrag exclusief 21% BTW.
 • Exclusief reiskosten.

Deze kennismakingstraining of verdiepingstraining boeken?

Een offerte opvragen, of ben je benieuwd naar (andere) mogelijkheden. Stuur dan een mail: linda@leefenlief.nl; of bel 06-12312189

 

Benieuwd naar wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen?

Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: