Hoe en wat

Hoe gaan we te werk?

Vrijblijvend kennismakings- of intake gesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek, 60 min max, breng jij je hulpvraag in, of die van je kind. We gaan dieper in op de achtergrond en andere mogelijk relevante zaken. We kijken wat je situatie nu is, bepalen je doel en wat je wel wilt. We verkennen of wij een klik hebben en of ik jou nu de juiste begeleiding kan bieden op je pad. Bij een ja op deze twee punten, kom ik met een voorstel en maken we een eerste afspraak.

Aan het werk, wat houdt dat in?

We kunnen face2face afspreken buiten of binnen, via videobellen of telefonisch. We starten met 3 sessies. Naar verwachting is de eerste beweging dan in gang gezet. Daarna kijken we samen wat er eventueel nog meer nodig is. Dit is afhankelijk van de grootte van je vraag en wat er nog op borrelt in het proces.
Tijdens deze sessies (1,5 uur) doen we een korte check-in en gaan we aan de slag met één of een combinatie van de modules die het meest relevant lijkt op dat moment. We bepalen dit samen. Hieronder vallen:

 • je onderbewuste overtuigingen transformeren naar helpende overtuigingen (PSYCH-K®),
 • je stress loslaten (fysieke oefeningen, PSYCH-K®, reading en healing),
 • je doet zelf eenvoudige fysieke oefeningen om ruimte creëren in je lijf (draag soepele kleren),
 • je energieveld poetsen en gronden (reading en healing),
 • een gesprek is natuurlijk ook gewoon een optie.

We ronden af met een korte evaluatie, acties voor de komende tijd en een vervolg afspraak. Als je behoefte hebt aan een tussentijds contactmoment van 10 minuten, plannen we dat ook in.
Je sessie(s) met mij is/zijn aanvullend op reguliere zorg. Ga altijd naar je huisarts als je medische klachten hebt of denkt te hebben.

Wat zijn die modules dan?

Neem een kijkje hieronder

Fysieke oefeningen

Je stressreactie en bijbehorende patronen trekken je naar je verleden, we starten daarom met tools zodat je snel terug in je volwassen ik kunt komen. Door bewust te worden van sensaties in je lijf, kun je ervaren dat je lichaam je dingen te vertellen heeft. Vervolgens kun je ontdekken wat het te vertellen heeft. Met eenvoudige oefeningen kun je daarna stapje voor stapje blokkades los gaan laten en je comfortzone vergroten. Dit creëert ruimte, het vergroot je bewegingsvrijheid en de hoeveelheid lading die je kunt hanteren. Je krijgt meer ruimte jezelf te zijn. Het ervaren van de reactie in je lijf, hoofd, gevoel en/of gedrag geeft je inzicht in jezelf. Ik vraag je van tevoren soepel zittende kleding aan te hebben.

Overtuigingen transformeren (PSYCH-K®)

De meeste mensen hebben wel wat overtuigingen die ze belemmeren. Het goede nieuws is dat je deze overtuigingen kunt programmeren (of transformeren) naar helpende overtuigingen. Je onderbewuste (‘je olifant’ die 95% van je doen en laten bepaalt), loopt dan dezelfde kant op als je bewuste (‘je kolibrie’ die 5% van je doen en laten bepaalt). Best handig. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van PSYCH-K®. In PSYCH-K® maken we gebruik van spiertesten met je arm, om met je onderbewuste te praten. Dit werkt met ja/nee vragen. Jij bepaalt welke helpende overtuiging jij in je systeem wilt zetten. Vervolgens zijn verschillende processen beschikbaar waarmee je dit kunt doen. Zoals kruislopen, wat ook topsporters soms doen om hun coördinatie tussen links en rechts te verbeteren. Zo’n proces duurt ongeveer 5-30 minuten en ik mag je daarin begeleiden. Daarnaast bepaal jij actiestappen waarmee je aan jezelf laat zien dat het gelukt is.

Reading en Healing

Ik zal je energieveld langslopen door als een radio steeds op een nieuwe frequentie, een nieuw energiedeel in jouw veld, af te stemmen. Ik maak daarbij gebruik van de Geestelijk Heelkunde Therapie methode. Waar nodig zullen we je energieveld weer met de aarde verbinden (gronden) en eventuele blokkades en afval in je energieveld opruimen (schonen). Ik zal je uitnodigen actief mee te doen waar dat kan, zodat je er ook thuis (of waar dan ook) mee uit de voeten kunt.

Wat levert het me op?

Inzicht

De eerste stap naar verandering is inzicht in je pijn, als je begrijpt helpt dat om jezelf te accepteren en om in beweging te komen. Jij bent de eigenaar, ik kan je helpen met de beweging. Ik bied je eenvoudige oplossingen die je makkelijk toe kunt passen in wat je toch al doet.

Ruimte en richting

Het ‘probleem’ waar je nu mee aan de slag wilt volgt vaak uit een patroon. Dat patroon is ontstaan uit een ervaring die je vroeger meegemaakt hebt. Dit patroon is terug te vinden in je lichaamsbouw, je energie, je wereldbeeld, je gedrag, je relaties, je talenten. Het heeft vernauwingen en blokkades veroorzaakt. Door vernauwingen te verruimen en blokkades op te ruimen creëer je ruimte. Je kunt makkelijker in het nu blijven, daar heb je keuzevrijheid.

Effecten

Vooraf en na een sessie zullen we een aantal parameters scoren die we samen van tevoren vaststellen, om te volgen hoe je je ontwikkeling ervaart. Dit kunnen bijvoorbeeld parameters zijn gerelateerd aan je ervaren fysiek, energie, je mentale, emotionele en relationele ruimte. Deze kun je ook thuis bijhouden om je vorderingen inzichtelijk te maken. Zoals:

 • meer energie
 • minder stress
 • meer ontspanning
 • Leef en lief wie je bent. Ook nu.

  Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

  Wil je meer weten over mijn werkwijze of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij plannen: