Hoe en wat

Hoe gaan we te werk

Vooraf aan het eerste gesprek vraag ik je een intakeformulier in te vullen. Op basis van dit formulier en het startgesprek tijdens onze eerste afspraak gaan we je vraag verhelderen. We bespreken de mogelijkheden en in de meeste gevallen zal de eerste stap een basissessie energiewerk zijn. Na afloop zullen we de sessie en oefeningen nog kort bespreken. Mocht je daarna nog vragen hebben, stel ze gerust.

Soms zullen we een aantal sessies nodig hebben, soms zullen we klaar zijn na een behandeling. Wellicht kom je later nog een keer terug als bijvoorbeeld een situatie daar aanleiding toe geeft. De behandeling die ik geef en het mogelijke traject dat we samen doorlopen is aanvullend op reguliere zorg. Ga altijd naar je huisarts als je medische klachten hebt of denkt te hebben.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is bij jou en bij mij en ik check of je bij mij aan het juiste adres bent. Is dat laatste niet het geval dan geef ik je graag advies bij wie je dan terecht kunt.

Wat gaan we doen


Wat ik je als energiewerk coach en therapeut kan bieden voor je ontdekkingsreis vind je hier. Over het algemeen zal ik je een voorstel doen uit een of meer van onderstaande opties, uiteraard ben je vrij in je keuze. Tijdens de sessie zullen we vaak ook oefeningen doen, die je zelf ook toe kunt passen, waarmee je de teugels in eigen hand neemt. 

Basis sessie: energiewerk

Energiewerk noem ik ook wel een healing. Met deze healing schonen en herstellen we je energiesysteem en verbeteren we je gronding. Opgeslagen en geblokkeerde energie ruimen we op. De energetische verbinding met je ouders zal aan bod komen en we gaan werken met jou op jongere leeftijd. Dit werk kan daardoor effect hebben op je energetische, mentale, emotionele en fysieke vlak. 

Energiewerk doen we:

  • Binnen in de praktijkruimte, op een stoel tegenover elkaar op zo’n twee meter afstand
  • Op afstand met behulp van skype of telefoon
  • Buiten wandelend in Mariëndaal, in het bos of bij de Rijn

Opties in combinatie met energiewerk:

Lichaamswerk:

Door eenvoudige oefeningen te doen kun je blokkades loslaten en je comfortzone vergroten. Het ervaren van de reactie in je lijf, hoofd, gevoel en/of gedrag geeft je inzicht in jezelf. Je krijgt tools om uit je verleden en patronen, in je volwassen nu te komen. Dit geeft ruimte om jezelf te zijn. Ik vraag je van tevoren soepel zittende kleding aan te hebben.

Visualisatie:

Door mijn stem te volgen kom je in ontspannen toestand. In het daarop volgende verhaal gaan we op zoek naar antwoorden die in je systeem verborgen zitten of bijvoorbeeld naar energetische of mentale blokkades, die we dan met behulp van een vergevingsproces opruimen op celniveau. Hierdoor kunnen klachten verdwijnen en kan je eigen energie weer vrij gaan stromen. Je volgt mijn stem weer terug naar het hier en nu op je stoel.

Tijdlijn:

Je hebt een doel dat je wilt bereiken en loopt tegen ervaringen uit het verleden aan. Je wilt je houding en gevoel ten opzichte van die situatie van toen veranderen. We halen op in het verleden wat je nu en later nodig hebt. Je schakelt hulpbronnen in die je in het nu en de toekomst weer kunt toepassen.